Blå rummet

Nemo

nemo
Nemo

Lagotto-hane. Nemo är en riktigt mjuk kille som alltid möter en med stor respekt och ödmjukhet. Han gillar att mysa med kompisarna i rummet, men när han är riktigt trött kryper han helst in under sängen eller fåtöljen i rummet och rullar ihop sig till en liten boll och snarkar högt under vilan. Nemo är en godistok som gör allt för minsta smula och travar fint på vid sidan under promenaden, om det nu inte skulle finnas nån snygg tjej i närheten, då kan Nemo ibland glömma av sig och gå all in för att tjusa tjejerna.

Lovis

DSC_0908
Lovis

Bichon Havanais-tik, Lovis är ett litet busfrö som springer in som en virvelvind när hon kommer på morgonen, hon springer varvet runt och hälsar på alla i rummet, vissa tycker inte alls om att bli störda under sin skönhetssömn, men det bryr sig inte Lovis om, ALLA måste ju vilja leka med henne eller?Konstigt vore det annars, tycker hon. När hon kollat läget med alla lägger hon sig tillrätta i sin favoritkorg och vilar sig lite tills det är dags för promenaden, då är det full fart igen.

Svea

Svea
Svea

Golden-tik, Svea är en riktig mjukis och vill gärna mysa med kompisarna i rummet eller med någon av fröknarna. Ute på promenaden tycker Svea att allting är mycket spännande och vill gärna kolla in alla nya dofter och undersöka alla nya intressanta saker som möter en ute.  Grästuvor, löv eller andra saker som ligger på marken måste smakas på och undersökas om man frågar Svea.

Winston

DSC_0139
Winston

Lagotto-hane. En kille som alltid är lika glad, han kan knappt vänta på att få springa in i rummet och hälsa på alla roliga kompisar som är där. I början tyckte han att vår regel om att inte busa inomhus var onödig och tråkig men med tiden har han verkligen förstått tjusningen med att mysa med kompisarna och slappa skönt i soffan eller sängen. Ute på promenaden så går Winston oftast väldigt fint vid sidan, om det inte är så att någon av vännerna skuttar roligt eller ser väldigt skojiga ut, då kan han inte hålla sig utan vill gärna busa lite grann.

Ida

DSC_0087
Ida

Schäfer/border collie-tik. Ida är en väldigt väluppfostrad och skötsam tjej som inte riktigt förstår varför hon inte kan vara med husse och matte på jobbet istället för på dagis. Kompisarna är ju trevliga och så men inte nödvändiga enligt Ida. Bästa med dagiset är nog ända att man får gå härliga och långa promenader och att man får mycket godis om man bara lyssnar på fröken. Och enligt Ida är det en självklarhet så hon kan ju alltid räkna med mycket godis. 

Messi

005_9585ba69a4b59de13f80d90bb76d4e04
Messi

Cockerspaniel-tik. Messi är en charmig flicka som alltid är superglad. Hon älskar att ligga i knät och mysa med fröken, men passar gärna på att busa lite med någon rumskompis när fröken tittar bort. När Messi tittar på kan man inte annat än smälta och vill inget annat än ge henne kel och godis, hon kan konsten att vara söt helt enkelt 

Shammy

IMG_0355
Shammy

Blandras-hane. Shammy är en mysig kille med mycket energi. Han kan tycka att det är jobbigt när det händer plötsliga nya saker, nya kompisar som bara dyker upp utan förvarning, eller konstiga saker som händer på promenaden. Han behöver lite tid att vänja sig, se att allt är som det ska även om det är en kompis till i gruppen eller om brevbäraren plötsligt ska heja när man är ute. När han har koll på läget kan han gärna snarka liggandes på rygg i soffan hela vilan.

Sidney

Mer information kommer inom kort