Gröna rummet

Otis

Otis

Dvärgschnauzer-hane. Otis är en snäll och lite försiktig kille. Han gillar alla sina kompisar i gruppen men vill gärna ha sin personliga space och tycker det är lite läbbigt om någon av de andra kommer lite för nära plötsligt. Han är allt som oftast lugn och slappar gärna i soffan eller på favoritdynan i rummet. Ibland får Otis bus ryck och sprätter runt i rummet, eller vill busa med fröken när hon ska torka tassarna.

Frans

Frans

Franskbulldog-hane. Frans är ett litet busfrö som älskar allt och alla. Han räds inte för något eller någon och tycker att livet leker för jämnan. Hans favorit är Luna, som han dagligen försöker tjusa. Söt som socker och en mjukis innerst inne, det är sån han är frallan Frans.

Morris

Cockerspaniell-hane. Morris är en godisglad kille som gör precis vad som helst för en godbit. Han gillar att mysa men tackar aldrig nej till en härlig promenad heller. Snäll herre med glimten i ögat och nära till bus.

Märta

Cockerspaniell-tik. Märta är en dam med krut i. Hon vet hur hon vill ha det och har lite egna regler om vad man får göra och inte, men framförallt styr hon pojkarna i rummet med järntass. Hon gillar att mysa med fröken och rumskompisarna, men bara när hon känner för det. Hon har stor personlighet och har fastnat i alla våra hjärtan just av den anledningen. Ingen annan är som Märta.

Luna

Labrador retriever-tik. Genomsnäll tjej som snabbt blev en favorit här på dagis såväl hos fröknar som hos hundkompisar. Luna vill gärna ligga i knät trots sin storlek och nöjer sig även om det är så att det enda som får plats i knät är hennes huvud. Luna ligger helst och slappar tillsammans med rumskompisarna på sängen allra helst bredvid Texas. Hon bara ääälskar honom och vet inte riktigt vart hon ska ta vägen när han kommer till dagis på morgonen.

Gus

IMG_0362
Gus

Dvärgschnauzer-hane. Ett busfrö som är lika glad var dag när han kommer till dagis, han älskar ALLA sina kompisar och alla måste älska honom också, det går ju inte att motstå, inte enligt Gus själv iallafall. Trots sin unga ålder är Gus redan en fullfjädrad tjejtjusare och kan försöka att charma tjejerna i gruppen hur länge som helst. Att vara ute på promenad är lika kul som att vara inne och smygbusa med kompisarna men det är också väldigt mysigt att sitta i frökens knä.

Texas

texas
Texas

Border collie-hane. Texas är en riktig mjukis ända in i själen. Genomsnäll mot allt och alla, hanterar det mesta med försiktighet och en stor dos nyfikenhet. Charlie är favoriten och oftast hittar man dem liggandes nära varandra. Eller oskyldigt busandes i smyg.

Tussen

Tussen

Lagotto-hane. Tussen är en försiktig kille som håller sig tar lite tid på sig innan han anser sig vara din kompis. När man väl vunnit hans förtroende är han dig trogen och vill inget annat än att mysa. Han försöker dagligen tjusa tjejerna i rummet, som oftast försöker ignorera hans försök till uppvaktning,