Gröna rummet

Otis

otis
Otis

Dvärgschnauzer-hane. Otis är en snäll och lite försiktig kille. Han gillar alla sina kompisar i gruppen men vill gärna ha sin personliga space och tycker det är lite läbbigt om någon av de andra kommer lite för nära plötsligt. Han är allt som oftast lugn och slappar gärna i soffan eller på favoritdynan i rummet. Ibland får Otis bus ryck och sprätter runt i rummet, eller vill busa med fröken när hon ska torka tassarna.

Hubbe

hubbe
Hubbe

Dvärgschnauzer-hane. Hubbe är en lite äldre herre som gärna vill hjälpa fröken att styra och ställa lite bland rumskompisarna, för stökigt e inte ok tycker Hubbe, precis som vi. Helst ligger han på soffan tillsammans och slappar om han inte försöker flörta med någon av tjejerna i rummet.  Godis är gott tycker Hubbe och försöker alltid sitta fint när fröken stannar på promenaden för att lyckas charma till sig en godbit.

Bamse

mer information kommer inom kort

Märta

mer information kommer inom kort

Lufsen

DSC_0132
Lufsen

Golden retriever-kastrat. Genomsnäll kille som snabbt blev en favorit här på dagis såväl hos fröknar som hos hundkompisar. Lufsen vill gärna ligga i knät trots sin storlek och nöjer sig även om det är så att det enda som får plats i knät är hans huvud, nära vill han iallafall vara . Lufsen ligger helst och slappar tillsammans med rumskompisarna på sängen, han går gärna på promenad och går snällt på sin plats vid frökens sida. Det är först när det är dags för honom att gå hem som man ser busigheten i honom, han vill gärna krama sina kära familjemedlemmar även om han blir lika lång som dem 

Gus

IMG_0362
Gus

Dvärgschnauzer-hane. Ett busfrö som är lika glad var dag när han kommer till dagis, han älskar ALLA sina kompisar och alla måste älska honom också, det går ju inte att motstå, inte enligt Gus själv iallafall. Trots sin unga ålder är Gus redan en fullfjädrad tjejtjusare och kan försöka att charma tjejerna i gruppen hur länge som helst. Att vara ute på promenad är lika kul som att vara inne och smygbusa med kompisarna men det är också väldigt mysigt att sitta i frökens knä.

Texas

texas
Texas

Border collie-hane. Texas är en riktig mjukis ända in i själen. Genomsnäll mot allt och alla, hanterar det mesta med försiktighet och en stor dos nyfikenhet. Charlie är favoriten och oftast hittar man dem liggandes nära varandra. Eller oskyldigt busandes i smyg.

Charlie

charlie
Charlie

Cavalier king charles spaniel-kastrat. Charlie är en glädjespridare, lika galet glad när han kommer på morgonen som när han går hem på eftermiddagen. Hans bästa kompis här på dagis är Texas, de busar för det mesta när fröken tittar bort. När Charlie inte busar i smyg kryper han helst upp i frökens knä, så nära det bara går.