Latterummet

Teo

Teo

Lagotto-hane, Teo är en riktig tjejtjusare och vill allra helst flörta med tjejerna i gruppen hela dagarna. Han är en pussgurka mot oss fröknar också och vill gärna sitta i knät och bli kliad samtidigt som han delar ut pussar hejvilt

Pontus

Welsh-hane. Pontus är en genomsnäll kille med glimten i ögat, han älskar att vara ute och promenera, nosa och smygbusa med hundkompisarna när fröken inte ser på. Inne hittar man honom allt som oftast med alla fyra benen i vädret, snarkandes i soffan. Alltid glad och positiv till allt och alla, om det så är en promenad i ösregnet eller mysstund med fröken i soffan.

Malva

Golden-tik. Genomsnäll tjej som charmar de flesta hundar som fröknar. Hon lunkar lugnt med på promenaden och gör sällan nåt väsen av sig. Älskar att ligga och mysa med fröken på vilan och hade nog egentligen inte behövt gå ut utan hade kunnat ligga kvar på soffan hela dagen, om man frågar Malva själv då.

Nelson

11053252_1662377697324169_3522230266263363902_n
Nelson

Dalmatiner kille. Nelson är alltid glad och lever efter mottot, skam den som ger sig. Med sina kilon att sätta till finns det inte mycket som stoppar honom när han bestämt sig för något.  Som tur är så gillar han godis och kan ganska lätt övertalas till att göra som fröknarna vill. Om Nelson hade fått bestämma hade man fått leka hela dagarna, vardag som helg. Busa är det bästa som finns, om man frågar Nelson.

Collin

008
Collin

Blandras-kastrat. Collin är en väldigt glad prick, han vill gärna busa med rumskompisarna om han får tillfälle. Alltid lika glad! Godis är ju väldigt gott tycker Collin och går gärna fint vid sidan om det inte är något roligare som händer. Ute finns det ju massvis av roliga saker att titta på. Cyklar, blommor, bilar och har man tur så möter man kanske en hund som man kan busa med. Livet är en fest, enligt Collin i alla fall.

Nova

Schapendoes-tik. Mer information kommer inom kort

Nova

Selma

Shetland sheepdog-tik. Mer information kommer inom kort.

Selma