Latterummet

Teo

teo
Teo

Lagotto-hane, Teo är en riktig tjejtjusare och vill allra helst flörta med tjejerna i gruppen hela dagarna. Han är en pussgurka mot oss fröknar också och vill gärna sitta i knät och bli kliad samtidigt som han delar ut pussar hejvilt

Milton

milton
Milton

Blandras-hane. Milton är en snäll pojke som gillar att busa och mysa med både fröknar och hundkompisar. Roligast är rumskompisen Concha, hon är så rolig att han ibland glömmer fröknarnas regel om att man inte får busa inomhus och vi kommer då på honom i farten lekandes jage i rummet eller när han och Concha är i full gång att brottas i soffan. Ute på promenaden sköter sig Milton oftast exemplariskt och går snällt vid sidan, men även där kan det ibland bli svårt att motstå lockelsen av att jaga ett löv eller busa med den som går bredvid. Det är svårt när man har så mycket bus i kroppen, men egentligen är jag jätte snäll och skötsam hälsar Milton 

Concha

DSC_0060
Concha

Schapendoes-tik. Concha är en glad och sprallig tjej med bus i sinnet. Hon tycker att det mesta är skoj och spännande, men stora ljudliga bilar är superläskiga tycker hon, vägar och lastbilar och sånt där kan man vara utan om man frågar Concha. Visst det går väl ann om man har någon av de trygga rumskompisarna vid sidan men utan dem så blundar hon hellre och väntar tills bilen passerat. Inne vill Concha gärna ligga nära nära kompisarna, helst lite på dem, det är mjukast och det allra bästa enligt henne 

Eddie

eddie
Eddie

Labrador-kastrat. En riktigt charmig och söt choklad pralin, som tycker om både fröknar och hundar. Eddie är en mjuk kille som alltid lyssnar på vad fröken har att säga, han trippar snällt vid sidan ute på promenaden och lägger sig snällt i soffan när fröken ber honom inne. Men nog finns det en hel del bus i honom också, ibland kan man höra honom gnälla lite. Då ligger han sorgset och tittar på någon av rumskompisarna och försöker få oss fröknar att säga att det är fritt fram att busa, men han lyssnar snällt när vi säger att det inte kommer hända idag heller.

Pinot

DSC_1149
Pinot

Groenendael-tik. En gosig dam som älskar att vara ute och promenera. Pinot tycker att andra hundar är helt ok, så länge de respekterar henne och uppför sig väl. Hon hjälper oss att hålla koll på rumskompisarna och skvallrar när någon stökar eller busar. När det är dags för promenad blir Pinot så glad så hon nästan steppar på stället av iver och hon kan knappt hejda sig på vägen ut, hon vill springa fort fort ut, men är lätt mutad och gör gärna som fröken säger för att få en godbit . Inne är hon väldigt gosig och vill sitta nära nära och bli kliad.

Nelson

11053252_1662377697324169_3522230266263363902_n
Nelson

Dalmatiner kille. Nelson är alltid glad och lever efter mottot, skam den som ger sig. Med sina kilon att sätta till finns det inte mycket som stoppar honom när han bestämt sig för något.  Som tur är så gillar han godis och kan ganska lätt övertalas till att göra som fröknarna vill. Om Nelson hade fått bestämma hade man fått leka hela dagarna, vardag som helg. Busa är det bästa som finns, om man frågar Nelson.

Collin

008
Collin

Blandras-kastrat. Collin är en väldigt glad prick, han vill gärna busa med rumskompisarna om han får tillfälle. Alltid lika glad! Godis är ju väldigt gott tycker Collin och går gärna fint vid sidan om det inte är något roligare som händer. Ute finns det ju massvis av roliga saker att titta på. Cyklar, blommor, bilar och har man tur så möter man kanske en hund som man kan busa med. Livet är en fest, enligt Collin i alla fall.

Kaos

kaos
Kaos

Australian schepherd-kastrat. Kaos är en vaken kille med mycket energi. Han tycker att vi har det ganska så tråkigt här på dagis, fjantigt det där med lugn och ro, action ska det vara! Han vill vara med där saker och ting händer, och gärna busa när fröknarna inte ser. Han gör nästan vad som helst för minsta lilla godbit, godis är ju sååå gott.