Rosa rummet

Disa

disa
Disa

Blandras-tik. Disa är en världsvan dam med skinn på nosen, som älskar att ligga på sängen och mysa med någon av fröknarna. Rumskompisarna är helt ok, men de är lite jobbiga när de blir för stökiga. Disa är trotts sin ålder en av de piggaste hundarna i gruppen och springer glatt med på långpromenad och studsar högt när det är dags för hemgång, matte är den allra bästa som finns enligt Disa, inga fröknar eller hundar i världen kan mäta sig med henne. (fast vi duger gott som sällskap när matte måste jobba om dagarna)  

Google

Shih Tzu-kastrat. Google är en tuff kille som inte ser några hinder i livet. Han far fram som en bulldoser, han räds inte för något men är också väldigt mysig och snäll mot både fröknar och hundkompisar. Han älskar att ligga och mysa på ryggstödet på soffan i rummet eller tillsammans med någon av rumskompisarna i fåtöljen.

Ester

DSC_0137
Ester

Tax-tik. Vi fröknar brukar säga att det är tur att lilla Ester är så söt och go, för hon håller igång oss fröknar mest hela dagarna då hon gärna busar med kompisarna i rummet. Hon har så svårt att låta bli, ofta så tycker hon att det är ok att mysa i soffan bredvid hundvännerna, men så hamnar de ju så nära och så ser de så himla roliga ut och ofta så bara råkar jag lägga tassen lite på nån av dem, eller så råkar jag bara få in deras öra i min mun och dra lite lite grann så de blir lite sura, och då kan jag bara inte hålla mig längre, jag måste springa ett varv runt i rummet och sen när jag ändå är igång så kan jag lika gärna hoppa lite i sängen och få igång bästisen Milton också. Men jag lovar att jag verkligen försökte att BARA mysa från början, hälsar Ester 

Molly

dsc_1146 (1)
Molly

Bichon havanais-tik. Molly är en dam med integritet och hon hoppar inte bara upp till vem som helst för att mysa eller gosa. Hon vill ta god tid på sig att lära känna sina nya bekantskaper innan hon släpper dem inpå livet. Mollys favoritplats är på en dyna på golvet, där ligger hon allra helst i fred med kompisarna på behagligt avstånd. Ibland blir hon dock på bus humör och då leker hon allra helst med rumskompisen Ebba. De två kan man ibland hitta bakom någon möbel där de brottas så tyst de bara kan för att inte fröknarna ska märka något.

Ebba

IMG_0366
Ebba

Chihuahua-tik. Lilla Ebba är söt som få och alltid lika glad. Hon gillar alla sina kompisar stora som små. Men man ska inte luras av Ebbas storlek, hon tar gärna täten på promenaden och är skräms inte i första taget. Men regnar det, då kan man lika gärna stanna inne, hälsar Ebba.

Gösta

Gösta

Blandras-hane. En fantastiskt vänlig kille som inte gör mycket väsen av sig. Han är den hund som kommit in snabbast i gruppen och på dagiset någonsin. Han bara smälte in som om han alltid funnits där. Alla tycker om honom, fröknar som hundar. Man ser honom allt som oftast liggandes på sin favoritplats uppe på ryggstödet på soffan i rummet.

Chopard

21913_1666790263549579_8614731411630860132_n
Chopard

Schäfer-hane. Chopard är riktigt stor både i kropp och hjärta. Han är super snäll och tar allt med ro, han ligger helst på det svala golvet och vilar inne på dagis. När han kommer på morgonen så puttar han på grinden till fröken kommer, då har han bråttom in för att kolla vem som kommit och om någon av damerna i rummet kommit så han kan försöka att tjusa någon av dem. Men när det är dags för hemgång är han som förbytt och skuttar som en unghäst och talar högljutt om hur glad han är att se sin husse eller matte. 

Jack

018
Jack

Dvärgschnauzer-kastrat. En herre med bus i sinnet. Jack har en stor personlighet med många speciella egenskaper. Han är som sagt en busig kille som gärna försöker få igång sina kompisar i gruppen. Från ingenstans kan han ge ifrån sig ett högt skall, för att tala om att han är leksugen. Till en början tycker de flesta att han är en konstig prick och undrar vad han gapar om, men han charmar dem alltid sakta men säkert, en efter en och jobbar på att få även de lugnaste hundarna  att bryta mot reglerna och busa inne. Busunge!

Hubbe

Dvärgschnauzer-hane. Hubbe är en lite äldre herre som gärna vill hjälpa fröken att styra och ställa lite bland rumskompisarna, för stökigt e inte ok tycker Hubbe, precis som vi. Helst ligger han på soffan tillsammans och slappar om han inte försöker flörta med någon av tjejerna i rummet.  Godis är gott tycker Hubbe och försöker alltid sitta fint när fröken stannar på promenaden för att lyckas charma till sig en godbit.

Concha

DSC_0060
Concha

Schapendoes-tik. Concha är en glad och sprallig tjej med bus i sinnet. Hon tycker att det mesta är skoj och spännande, men stora ljudliga bilar är superläskiga tycker hon, vägar och lastbilar och sånt där kan man vara utan om man frågar Concha. Visst det går väl ann om man har någon av de trygga rumskompisarna vid sidan men utan dem så blundar hon hellre och väntar tills bilen passerat. Inne vill Concha gärna ligga nära nära kompisarna, helst lite på dem, det är mjukast och det allra bästa enligt henne 

Milton

milton
Milton

Blandras-hane. Milton är en snäll pojke som gillar att busa och mysa med både fröknar och hundkompisar. Roligast är rumskompisen Concha, hon är så rolig att han ibland glömmer fröknarnas regel om att man inte får busa inomhus och vi kommer då på honom i farten lekandes jage i rummet eller när han och Concha är i full gång att brottas i soffan. Ute på promenaden sköter sig Milton oftast exemplariskt och går snällt vid sidan, men även där kan det ibland bli svårt att motstå lockelsen av att jaga ett löv eller busa med den som går bredvid. Det är svårt när man har så mycket bus i kroppen, men egentligen är jag jätte snäll och skötsam hälsar Milton