Lila rummet

Polly

Polly
Polly

Bichon havanais-tik. Har även hon precis börjat hos oss. Polly var blyg när hon började men har successivt börjat bli mer framåt. Väldigt go och fin hund. En trevlig kompis för dom i herr. Mysa med fröknarna och att få godis är det Polly tycker bäst om.

Valentino

Valentino
Valentino

Italiensk vinthund-hane. Valentino är en sprallig liten kille som gärna får lite glädje ryck i rummet på morgonen. Han skall alltid ligga och gosa med fröknarna på lunchen och även pussas.

Ångström

ångström
Ångström

Corgi- hane. Ångström gör skäl för sitt namn och ångar gärna runt och hittar på bus både inne och ute. Han är en hund som många fastnar för, troligtvis för att han gör allt med en liten tvist och med bus och glädje i blicken. Man kan liksom inte bli arg på honom när han håller på med något hyss eftersom han samtidigt lyckas vara charmig och väldigt söt. Alla hundarna i gruppen föll pladask för honom och om man fråga Ångström själv är nog Keo och Paddy hans favorit kompisar.

Paddy

Paddy
Paddy

Beagle-tik. Paddy är en positiv och glad tjej med ett hjärta av guld. Hon är en väldigt snäll tjej som väldigt sällan hittar på bus eller är olydig. Enda gången som hon har svårt att hålla sig från att göra hyss det är om hon lyckas få tag i ett koppel. Då skyndar hon sig att bita av det eftersom hon tycker det är både kliar gott i tänderna men mest för att det är hysteriskt roligt att se fröknarnas min när de ska koppla henne och kopplet är alldeles för kortJ Tyvärr har fröknarna kommit på henne och är extra noga med att inte ha några koppel i närheten, lite trist enligt Paddy men kanske ändå bra för tänderna och dagisets ekonomiJ

Alice

alice
Alice

Tollar-tik. Alice är näpen och söt och charmar de flesta. Alice är en mjuk och mysig liten dam som man oftast hittar ihoprullad i fåtöljen i rummet under dagarna. Alice är inte den försiktiga lilla fröken som man kan tro utan kan fräsa ifrån ordentligt om någon av hundkompisarna är oschyssta eller stökar för mycket. Promenaderna är super roliga tycker hon,  då får hon chans att visa för oss fröknar hur duktig och skötsam hon är och kan för det få massa godsaker  man får ju inte vara dum hälsar Alice.

Bombis

20160531_105757
Bombis

Fransk bulldogg-hane. Bombis tycker att livet är en fest. Alltid lika glad när han kommer på morgonen, om Bombis hade fått bestämma hade dagiset inte haft några grindar mellan rummen utan det skulle vara helt fritt att gå runt och snacka med alla andra hundar på hela dagiset, när helst man ville. Han är en hund med mycket energi som går in till hundra procent oavsett det gäller att gå fint på promenaden för att tigga godis eller att försöka Busa med någon rumskompis, skam den som ger sig.

Texas

004
Texas

Blandras-kastrat.Texas är en liten mjukis i stort format. Han vill gärna ha lite tid på sig när han bildar nya bekantskaper, men när han väl funderat på saken så är han världens goaste och mysigaste kille. Han är ett litet godis monster som lika gärna knaprar på en morotsbit som en godis. Han gillar att promenera och kolla på allt som händer runt omkring, ligga inne och vila är inte lika kul, men korgen är ganska skön ändå.

Maggan

Maggan (Blandras) – Maggan är en världsvan liten dam med skinn på näsan. Tillgiven och fruktansvärt gosig tjej, hon springer fram till en när det är dags för vila. Ligga så nära det bara gå är favoriten. Om det är regn och rusk ute så tittar Maggan på oss med vädjande ögon för att få slippa hänga med ut. Vi tror att Maggan helst av allt bara hade velat ligga och sova hela dagen på dagis. Men när det är hemgång fylls Maggan av energi och hon tycker nog att vi fröknar inte är snabba nog att släppa hem henne.