Rosa rummet 1

Smilla

DSC_0019
Smilla

Blandras-tik. Smilla är en världsvan dam som inte hetsar upp sig i onödan. På promenaden tycker hon att det är viktigt att hålla täten i gruppen, någon måste ju se till så att man väljer en bra promenadväg  Hon gillar att slappa i soffan med rumskompisarna och bli kliad på magen av fröken. Den enda gång hon tappar kontrollen lite grann är när godiset kommer fram, då visar hon upp allt hon kan och har svårt att hålla sig still i väntan på den där lilla smulan.

Nelson

nelson-2
Nelson

Finsk lapphund-kastrat. Nelson är en super glad kille som är positiv till det mesta. Han är alltid lika glad över att hälsa på sina kompisar i gruppen och vill helst pussas, mysa och busa hela dagarna. Enligt Nelson själv är han mycket charmig och helt oemotståndlig för alla andra hundar som finns. Alla har tid med honom och har lust att leka, ALLTID. Om någon inte vill leka kan man bara fjäska en stund så vill de sen, ibland skäller de andra och vill leka tafatt, jättekul tycker Nelson. I själva verket så vill de andra hundarna som inte alls leker tafatt, utan försöker vila, tala om att de inte vill leka just nu. Han har en härligt positiv attityd helt enkelt som lätt smittar av sig.

Gimli

007
Gimli

Portugisisk vattenhund-kastrat. Allting ska gå fort, fort fort enligt Gimli. Som en virvelvind sveper han in på dagiset på morgonen, glad som få och laddad för dagen. Han hälsar glatt på alla vänner och lägger sig sen i soffan där han gärna snuttar på kudden lite innan han somnar.

Vilma

Lagotto-tik. Vilma är en av hundarna som vart med oss från starten. Hon är en sprallig, glad tjej som kommer överens med allt och alla. Hon är som en busig liten docka, ögonen tindrar som för att säga; ta hand om mig och jag kommer älska dig för alltid, vilket vi självklart kommer göra! Lika glad när hon kommer till dagis som när matte kommer och hämtar.