Röda rummet

Molly

Molly
Molly

Blandras-tik. Molly är en försiktig liten dam som till en början håller sig för sig själv, men när hon har lärt känna en är hon en super mysig tjej lika glad när hon kommer som när hon går hem. Molly ligger allra helst på sin kudde och vilar inomhus där hon har uppsikt över allt som händer. Molly är ingen godis gris som många andra vovvar på dagis, men hon lyssnar snällt på oss fröknar ändå och tycker att beröm är belöning nog. När det är dåligt väder ute så tycker Molly precis som rumskompisarna att man lika gärna kan stanna inne för att slippa regnet det är ju blött och kallt, inne är det mysigt och torrt

Chloé

Chloé (Chihuahua) – Chloé är en liten primadonna, inte vem som helst ska tro att dom kan busa med henne. När hon kommer på morgonen hoppar hon glatt in i sitt rum och springer till sin favoritbädd och kryper ihop som en lite kanelbulle. Om det regnar ute är man inte jättesugen på att följa med men efter lite fjäsk från fröknarna och en godis bit eller två så får det väl gå då. När det är dags för vila och mys kan man mötas av en superglad Chloé på båda bakbenen, framtassarna upp i luften och svansen som viftar.  

Ezther

Ezther (Blandras) – Ezther är en väluppfostrad liten dam och lugnet själv, inte mycket som kan göra henne förvånad eller att hon ska lyfta på huvudet för att kolla vad som försiggår. Hon har det ju så bra redan i sin favoritbädd och vila är mycket viktigare än att några andra mindre busungar i hennes grupp ska störa. Ezther är genomsnäll och gör alltid som fröknarna säger.

Knut

DSC_0018
Knut

Tax-hane. Lilla lilla Knut är nog vår minsta hund på dagis. Han är försiktig och tar gärna lite extra tid på sig när han skapar nya bekantskaper, han tycker att andra hundar är lite läskiga till en början och vill helst hälsa lite i smyg när de andra tittar bort.

Knut älskar människor och vill allra helst sitta i knät på någon av fröknarna och mysa hela dagen, men det är spännande att vara ute också, han gillar att göra små piruetter för att hamna rätt i ledet igen.

Silver

20160428_102101
Silver

Mittelspitz-hane. Silver älskar allt och alla, han vill hälsa pussas med alla kompisar mest hela tiden. De som inte vill ser han till att övertyga. Han vill helst busa med kompisarna i rummet eller sitta i knät på någon av oss fröknar. Men det allra bästa är ändå när det kommer nya tvåfotade vänner till dagiset, då blir Silver så glad att han nästan inte vet vart han ska ta vägen. 

Siri

SIRI
Siri

Pekinese-tik. Ett riktigt busfrö. När hon kommer på morgonen är det som att släppa ut luften ur en ballong, hon pyser runt i hela rummet som en virvelvind. Susar förbi kompisarna, busar inte utan det är precis som att hon laddat så mycket för att komma till dagis att hon måste pysa ut lite av den där energin innan hon ens kan hälsa på de andra hundarna. Efter hon virvlat klart, eller blivit bromsad av fröken, hälsar hon glatt på de andra hundarna, försöker busa lite men går sen och lägger sig och inväntar promenaden. En väldigt mysig och charmig tjej.

Sally

032
Sally

Griffon-tik. Sally är en hund med oändlig energi. Om Sally hade fått bestämma skulle hon busa med rumskompisarna hela dagarna. En härlig tjej som har charmat alla i lillgänget med sitt busiga men mjuka sätt. Sallys favorit är den mysiga vilan, inte för att man får vila utan för att det ofta kommer in någon av oss tvåbenta och myser en stund. Sally blir så glad att hon försöker hoppa och bli kliad på magen samtidigt, en rolig syn . En glad tjej rakt igenom helt enkelt.


”Poopi”

IMG_8322
Poopi

Maltes-hane. För “Poopi” var det en utmaning att börja på dagis, alla nya hundar, människor och ljud som han inte riktigt kunde ha kontroll över. Helst av allt ville han bara sitta i frökens knä hela dagen och mysa. Men ganska snabbt vande han sig vid att fröken inte alltid kunde vara hos honom och att de andra hundarna var precis lika bra sällskap de. “Poopi” älskar när det är dags för promenad och han skuttar glatt vid frökens sida och gör allt för att tigga till sig en godis.

Svante

Svante (Dvärgtax) – Svante är en genomsnäll liten kille. Hans rumskompisar är väldigt intressanta tycker Svante och vill gärna skanna in deras lukter minst 5 gånger om dagen. När han tagit sitt varv för dagen lägger han sig till rätta och ger av sig ett litet nöjt knorr. På vilan vill han gärna lägga sig så nära fröken det bara går, krypa upp under en filt eller varför inte in under frökens tröja är en favorit.