Mixgruppen

Chip

chip
Chip

Keeshond-hane. Chip är en glad och sprallig kille som gärna vill busa, både med oss fröknar men också med hundkompisarna. Han kan inte alls förstå att de andra hellre myser och sover än att busa med honom. Men han accepterar snällt ett nej från de andra och sover själv en stund i väntan på att de andra ska piggna till och vilja busa lika mycket som honom (detta har ännu inte hänt). Han har en lite udda favorit plats att vila upp sig på, under soffan. Ibland ligger han i den men allra oftast hittar man honom sovandes under den 

Charlie

Charlie
Charlie

Golden-kastrat. Charlie är en genomsnäll kille som gillar allt och alla. Han togs snabbt in i alla våra hjärtan hundar, som fröknar. Han blir alltid lika glad när man kommer till rummet och hade allra helst legat i knät hela dagen och bara njutit av uppmärksamhet och kel. 

Ludde

ludde
Ludde

Golden-hane, Ludde tror nog att han är en liten liten vovve och försöker glatt hoppa upp i famnen när man kommer in i rummet. Ludde vill helst av allt busa hela tiden med kompisarna i rummet, men oftast är de så tråkiga och vill bara sova, även om han hoppar runt och verkligen visar hur man ska göra så fattar de inte, konstigt och tråkigt om man frågar Ludde.

Dexter

dexter
Dexter

Pudel-hane. En pojke som älskar att mysa. Helst av allt hade han suttit i någons knä hela dagen lång, promenader kan kvitta om det finns ett knä att mysa i eller någon som klappar på en tycker Dexter. Han är lite osäker på om de andra hundarna i gruppen är att lita på och håller gärna lite avstånd för att vara på den säkra sidan. Han vill gärna låtsas som att han inte bryr sig alls om de andra hundarna, men när de tittar bort så smyger han gärna fram och nosar lite. Favoriten är Sota som också är en Pudel, kanske tycker att han att hon måste vara att lita på eftersom de ser likadana ut, vem vet. 

Sota

DSC_0011
Sota

Pudel-tik. Sota är en äldre dam med skinn på näsan hon vill ha koll på saker som händer och vill helst kunna se och ha koll på alla på dagiset. Hon gillar allra bäst rumskompisen Dexter, de kan få riktiga bus ryck när man minst anar det.Godis är gott tycker Sota och hon uppför sig alltid så bra som möjligt på promenaden för att lyckas få så många godisar som möjligt.

Wippa

20160531_093003
Wippa

Weimaraner/wachtel blandras-tik. Mjuk och försiktig dam som helst av allt vill ligga ihop rullad i ett fluffigt duntäcke eller på en mysig kudde i soffan. Men när det är dags för promenad då är hon snabb att hoppa i sin sele, för på promenaden får man godis, och godis det är GOTT. Wippa är alltid snäll mot allt och alla. En varm och vänlig själ rakt igenom.