Blåa rummet

Chip

chip
Chip

Keeshond-hane. Chip är en glad och sprallig kille som gärna vill busa, både med oss fröknar men också med hundkompisarna. Han kan inte alls förstå att de andra hellre myser och sover än att busa med honom. Men han accepterar snällt ett nej från de andra och sover själv en stund i väntan på att de andra ska piggna till och vilja busa lika mycket som honom (detta har ännu inte hänt). Han har en lite udda favorit plats att vila upp sig på, under soffan. Ibland ligger han i den men allra oftast hittar man honom sovandes under den 

Charlie

Charlie
Charlie

Golden-kastrat. Charlie är en genomsnäll kille som gillar allt och alla. Han togs snabbt in i alla våra hjärtan hundar, som fröknar. Han blir alltid lika glad när man kommer till rummet och hade allra helst legat i knät hela dagen och bara njutit av uppmärksamhet och kel. 

Dexter

dexter
Dexter

Pudel-hane. En pojke som älskar att mysa. Helst av allt hade han suttit i någons knä hela dagen lång, promenader kan kvitta om det finns ett knä att mysa i eller någon som klappar på en tycker Dexter. Han är lite osäker på om de andra hundarna i gruppen är att lita på och håller gärna lite avstånd för att vara på den säkra sidan. Han vill gärna låtsas som att han inte bryr sig alls om de andra hundarna, men när de tittar bort så smyger han gärna fram och nosar lite. Favoriten är Sota som också är en Pudel, kanske tycker att han att hon måste vara att lita på eftersom de ser likadana ut, vem vet. 

Rufus

Rufus (Engelsk springer spaniel) – Rufus är en nyfiken liten herre. Ute på promenaderna har man svårt att koncentrera sig på fröknarna men när dom fjäskat med godis en stund så tycker Rufus att dom också är ganska roliga. Men helst av allt ska Rufus lukta, inspektera fåglar, träd ja i stort sett allt. Inomhus har Rufus hittat sig en favoritplats som vi tror han ligger och drömmer om massa goda dofter och spännande saker ute i den stora världen. På vilan har Rufus svårt att bestämma sig hur han ska mysa med fröknarna, ska man stå på dom, ligga i knät, pussa dom i hela ansiktet eller ligga bredvid? Sååå många beslut.

Wippa

20160531_093003
Wippa

Weimaraner/wachtel blandras-tik. Mjuk och försiktig dam som helst av allt vill ligga ihop rullad i ett fluffigt duntäcke eller på en mysig kudde i soffan. Men när det är dags för promenad då är hon snabb att hoppa i sin sele, för på promenaden får man godis, och godis det är GOTT. Wippa är alltid snäll mot allt och alla. En varm och vänlig själ rakt igenom.

Ziba

Ziba (Eurasier) – Ziba är en är frisk fläkt som alltid är go och glad. Helst av allt hade hon nog velat att hela dagiset var en stor rastgård så man hade kunnat busa hela dagarna. Skäller på sina rumskompisar i ansiktet om dom inte är sugna på bus. Ziba kan inte förstå hur man kan motstå bus med henne, men när hon inte får någon respons av dom andra kompisarna hoppar hon upp i soffan och lägger sig till ro.