Gröna 1

Ebbe

ebbe
Ebbe

Dvärgschnauzer-hane. Ebbe är en kavat liten herre som gillar allt och alla. Bästa rumskompisen är nog Affie, hon är så sööt om man frågar Ebbe och man hittar honom allt som oftast bredvid henne. Ebbe gillar verkligen att mysa antingen kompisarna, men allra helst med någon av oss fröknar. Då kryper han gärna upp i knät eller rullar ihop sig under en filt tillsammans och bara myser. Ute sköter han sig oftast mycket väl och tackar inte nej till en godis för gott uppförande.

Tärna

Tärna (Schapendoes) – Tärna är ett riktigt yrväder med bus i hela henne. När hon kommer på morgonen springer hon in i rummet för att hälsa dom andra hundarna som kommit godmorgon och ger dom en stor puss i hela ansiktet. På promenaderna travar hon sig fram och om det går så drar hon gärna kamraten bredvid i öronen. Man vet aldrig om dom andra är på bushumör så man kan lika gärna pröva tycker Tärna. Tärna tycker att fröknarna är lite tråkiga ibland när man inte får busa som man vill inne, då ger hon av sig ett litet bekymrat läte men lägger sig sedan till ro. Dela ut pussar till både hundar och fröknar är Tärnas favorit, hon är en liten glädjespridare och det finns bara kärlek i henne.

Affie

received_10154027225397857
Affie

Blandras-tik. Affie är en dam med mycket vilja och bus i sig. Hon tycker om alla sina rumskompisar lika mycket, eller kanske lite mer om de som vill busa med henne. Affie gillar allra bäst att leka med de andra i rastgården, promenader är ok men om Affie hade fått bestämma hade dagiset legat i rastgården.

Milo

IMG_0334
Milo

Labrador/golden blandras-hane. Milo är en glad prick, lika ivrig att komma in på morgonen som att gå hem på eftermiddagen. Rastgården är Milos favorit, roligt är det att leka och tjusa tjejerna. Vi är där lite för sällan tycker han och försöker ibland låtsas som att det är rastgård även inne i rummet och drar gärna igång nån av rumskompisarna. Men även Milo uppskattar en härlig mysstund på soffan ibland med sällskap av fröknar och hundvänner.