Yngelrummet

Ebbe

ebbe
Ebbe

Dvärgschnauzer-hane. Ebbe är en kavat liten herre som gillar allt och alla. Bästa rumskompisen är nog Affie, hon är så sööt om man frågar Ebbe och man hittar honom allt som oftast bredvid henne. Ebbe gillar verkligen att mysa antingen kompisarna, men allra helst med någon av oss fröknar. Då kryper han gärna upp i knät eller rullar ihop sig under en filt tillsammans och bara myser. Ute sköter han sig oftast mycket väl och tackar inte nej till en godis för gott uppförande.

Ernst

received_10154027227802857
Ernst

Golden-hane. Ernst är en riktigt mjuk och mysig kille som helst av allt vill sitta i knät hela dagen och pussas och gosa. Han tycker att det är super kul att springa med kompisarna i rastgården och vill gärna smygbusa inne när fröken tittar bort. Allra helst hade Ernst haft en alldeles egen praktikant, som bara var där för hans skull varje dag, då kunde han bli klappad hela dagen, matad med godis när som helst han kände för det och alltid ha ett knä att vila huvudet i. Det hade varit helt perfekt om man frågar Ernst 

Affie

received_10154027225397857
Affie

Blandras-tik. Affie är en dam med mycket vilja och bus i sig. Hon tycker om alla sina rumskompisar lika mycket, eller kanske lite mer om de som vill busa med henne. Affie gillar allra bäst att leka med de andra i rastgården, promenader är ok men om Affie hade fått bestämma hade dagiset legat i rastgården.

Milo

IMG_0334
Milo

Labrador/golden blandras-hane. Milo är en glad prick, lika ivrig att komma in på morgonen som att gå hem på eftermiddagen. Rastgården är Milos favorit, roligt är det att leka och tjusa tjejerna. Vi är där lite för sällan tycker han och försöker ibland låtsas som att det är rastgård även inne i rummet och drar gärna igång nån av rumskompisarna. Men även Milo uppskattar en härlig mysstund på soffan ibland med sällskap av fröknar och hundvänner.